SAMARBEJDSPARTNERE

et stærkt samarbejde

KLIMAKUBEN

Klimakuben er kort sagt et komplet og hurtigtopstillet, ekstra lokale til differentieret undervisning. Arkitekttegnet og indrettet til en mere intens ”hands-on” undervisningsform i naturfagene og den aktuelle miljø- og klima-teknologi.

Klimakuben er en ny og teknisk opdateret ramme om naturfagene i en tid, hvor de har det mere end svært: Pigers- og drenges interesse for området er dalende, og samtidig er en kritisk forståelse og større indsigt i naturen og klimaet mere nødvendig end nogensinde tidligere.

Klimakuben imødekommer altså nye, pædagogiske tiltag og muligheder for en langt mere undersøgende og eksperimenterende undervisning. Måske lige præcis et af de vigtigste midler til at skolen kan fornye interessen hos eleverne.

 

 

WEST MØLLER

Have- og landskabskonsulentfirmaet West Møller søger gennem tæt dialog med skoler, boligselskaber, institutioner etc. at opnå den mest optimale og kreative løsning på indretningen af stedets uderum.

Firmaet har siden slutningen af 2007 arbejdet med mange forskellige projekteringsopgaver ved skoler, institutioner og boligselskaber.

Siden 2009 er skolers udearealer, sansehaver ved plejehjem og specialinstitutioner samt byparker blevet hovedtemaet i firmaets hverdag.

West Møller har specialiseret sig i, afhængig af bygherrens behov, at løse opgaven helt fra idéfasen til etablering. Indhentning af tilbud ved entreprenører samt byggepladstilsyn under udførelsen er ligeledes en del af firmaets speciale. Firmaet West Møller er et enkeltmandsfirma ejet af Jan West Møller. Med baggrund i 25 års erfaring inden for den grønne sektor som ansat konsulent.

www.westmoeller.dk